Siden sist og dagen i dag

Heihei!
Siden sist har det skjedd en del, så for å slippe å skrive så veldig mye, tror jeg at jeg bare legger ut noen bilder istedefor.


Jeg er den lilla "prikken"Det var MOT-feiring for tiendeklassingene 16.mai. Det var sinnsykt morsomt, og spennende! Vi hoppa over et juv, hoppa i strikk fra ei bru, og på natta spilte vi paintball! Var litt trøtt på 17mai-feiringa, men det var virkelig verdt det!Jeg har blitt 16 år, og feiret tidenes prinsessebursdag. Det var virkelig koselig! Alle hadde kledd seg ut som hver sin prinsesse, og selv om vi ikke lignet så veldig, hadde vi det superkoselig. 
Vi var på den siste klasseturen sammen med klassen, før alle drar hvert til sitt. Veldig koselig, men litt trist også...

Vi har også hatt eksamen, både skriftlig og muntlig. Muntlig var i dag, og jeg hadde kommet opp i samfunnsfag, den kalde krigen. Etter fremlegget fikk jeg vite at jeg vippa mellom fire og fem. Og etter det fikk jeg kjempemange spørsmål som jeg ikke kunne svare på, også måtte jeg vente litt før jeg fikk resultatet. Da jeg en liten stund etterpå fikk vite at jeg fikk fem, ble jeg veldig glad!  Og grunnen til jeg vippa opp, var vist at hun var imponert over bildene jeg hadde tatt da vi var i Auschwitz i høst!
Fornøyd:D

Har du hatt muntlig eksamen?
♥ Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits