Hyttetur og nytt objektiv

På fredag dro jeg og mamma på hytta, og var der til fredag! Det var skikkelig koselig å sitte der i mørket, med bare stearinlys og radioen. Og da lå jeg i verdens trangeste køyeseng.. Fikk til å stange i taket ett par ganger, ja! Fikk overbevist mamma om at vi skulle lage litt større plass mellom senga og taket i sommer.

Litt bilder

Oooog, idag dro jeg og pappa til tante. For å hente noen varer til farmor, men det viste seg at det ikke var baare det vi skulle hente. Når vi kom dit, skulle tante vise pappa noe, de to sto å så ned i en pose, og sa noe som "Va dæ ein sånn ein? -Jajaja, No e dæ nån såm bi gla, trur e". Jeg tenkte ikke mer på det, tenkte tante hadde kjøpt noe til barnebarnet, ellernoesånt. Så sa pappa at jeg måtte komme å se..  Og da så jeg...

75-300mm objektiv! :D:D

Jaa, veldig dårlig eksempel, men husene er bildet på et av fatene i hylla.. Hvor nært jeg kommer med 55mm og med 300mm.
Fornøyd, ja! Ble litt stum da jeg så det, for jeg ante ingenting. Har snakket med pappa lenge om å kjøpe meg objektiv, så ble utrolig glad. Har ikke helt bestemt meg for om jeg vil ha det som tidlig bursdagsgave, eller om jeg selv skal betale for det.

- Hva har du gjort i helga?
♥ Malin

2 kommentarer

juliedaae

05.04.2011 kl.21:08

nydelige bilder :)

sarai94

10.04.2011 kl.21:14

Arbeidet en del :D

Skriv en ny kommentar

hits