Idas dans

Denne boka syns jeg var så bra, at den fortjener et eget innlegg. Vakker, rørende, trist og spennende på samme tid, og så utrolig godt skrevet.
Boken handler om Ida, en 18 år gammel jente som får diagnosen leukemi. Vi følger Ida, og hennes familie gjennom 14 lange måneder. Iløpet av de fjorten månedene prøver Ida og hennes familie å leve livet så normalt som mulig, selv med Idas livstruende diagnose.

Jeg både lo, smilte og gråt om hverandre gjennom hele boka. Man blir helt oppslukt fra første side. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle lese ferdig en annen bok før jeg begynte på Idas dans, men på tross av det leste jeg første siden i boka. Og da var jeg solgt.
Dette er en av de beste bøkene jeg har lest. Og det at vi får ta del i morens følelser, gjør den helt spesiell. Anbefales på det sterkeste!

"Å følge historien til 18 år gamle Ida og hennes siste 14 måneder av det vi kaller livet, gjorde noe med meg. Idas dans er en fabelaktig bok om kjærligheten til livet, om kjærlighet mellom to unge mennesker - og om en families kjærlighet til sin sterke, flotte datter."
-
Jon Magnus, forfatter av Veien til Karlsvogna.

Definitivt karakter 6 fra meg!
- Har du lest "Idas dans"?
- Hvis ja, hva syns du?

♥ Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits