wii ^^

Jeg har veldig kreative og gode overskrifter for tiden .. NOT!  slike ting blir fort oppbrukt  -,-
I går ble jeg sint! for jeg skulle jo liksom blogge da, og så først fikk jeg ikke til å legge til bildet som jeg skulle ha med, for det var noe feil, så, da jeg hadde bestemt meg for å blogg uten bilde, så var det også klikk.. såe, alt ble liksom borte !! :@  og nå da jeg skulle se om det var her, var bare halvparten av det jeg hadde skrevet kommet med ! -.- så jeg begynte likesågodt (?) på nytt igjen ..
Menmen, på lørdag var jeg hos Ellen, og hjalp dem med noe sånn greier. så på søndag var jeg på Fagerbakken og sanka inn, veide sauene osv..
Det er faktisk ikke så lenge til det er høstferie(to uker og èn dag faktisk :b) og det betyr at det ikke e så lenge igjen til bursdagen til Mariann, og Ellen[< 33] sin bursdag (: I høstferien skal jeg vel feire bursdagen til Ellen(www.ellensuper.blogg.no), og så skal jeg til Namsos, i besøk til Maraainn for å feire enda mere bursdag, og så skal jeg hjem, og da kommer jeg sikkert til å feire bursdagen til Mariann enda mere  : DD *detblirgøy* ..
Og btw, jeg liker kakemonsteret, han e kul Ü

kakemonsteret smilefjes
Kakemonsteret < 33♥

erling
bernt smilefjes
Erling og Bernt er kule de også ♥^^  *Dette er lavt*


- Hva har du gjort i helga?
- Gleder du deg til høstferien?

Skal prøve og komme med forslag til headere snart, så får dere bestemme hvilken jeg skal ha, selvom jeg ikke har begynt og lage oen enda :b *

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits